LG solceller

 


LG life

Højeffektive MONO X solceller

Når man skal nævne de største elektronik producenter i verden, er det svært at komme uden om sydkoreanske LG. LG står på en lang række områder for produkter af høj kvalitet... og solceller er absolut ingen undtagelse!

LG begyndte at beskæftige sig med solcelleteknologi i midtfirserne. Både udvikling, produktion og intern testning foregår i Sydkorea. Derudover testes solcellerne af flere uafhængige instanser så som det tyske TÜV.

Høj kvalitet er... og har altid været i fokus hos FreeEnergy, derfor har vi nøje udvalgt LG, der ligesom vores andre leverandører, er synonym for produkter af høj kvalitet.


Fordele ved solceller fra LG:

 • Elektroluminescens-test
  LG vægter kvaliteten meget højt og gennemtester derfor panelerne ned til de allermindste detaljer. Alle panelerne gennemlyses ved en Elektroluminescens-test, hvilket svarer til en røntgen test hos mennesker. Derved findes selv mikroskopiske revner, der er usynlige for det menneskelige øje. Kun fejlfrie paneler får lov til at forlade fabrikken.
 • 25 års lineær effektivitetsgaranti
  LG’s solcellemoduller kommer med en lineær garanti, der garanterer en ydelsesevne på mindst 80,2 % efter 25 år. Ydermere er der 10 års produktgaranti.
 • Positiv sortering
  Det betyder, at den maksimale tolerance på den nominelle ydelse er -0/+3Wp.
 • Fremragende holdbarhed – hårde test
  Alle modulets elementer er produceret til at kunne modstå vind og vejr også under svære forhold. Men har samtidig lav vægt og er lette at installere.

 

LG leverer solceller i høj kvalitet og er ydermere en stærk spiller indenfor mange områder, når det drejer sig om elektronik. Derfor er de ikke afhængige af at tjene penge udelukkende på solceller. Det giver høj sikkerhed for forbrugeren.

 

Kontakt os og hør nærmere

side-solceller
 
Hent LG-katalog her:
 
LG datablad MonoX eng-1

 

solcelle knap2

montage knap3